Κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας

CASA MARITIMA στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων, Κρήτη

Τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια μέσα σε λίγη ώρα. To αρχαιολογικό, το ναυτικό, το λαογραφικό και το βυζαντινό μουσείο, καθώς και η Μεταβυζαντινή έκθεση είναι σε απόσταση πολύ μικρή. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά παραδοσιακά εστιατόρια, μαγαζιά , cafe και χώροι για να απολαύσει κάποιος το ποτό του. Το ενετικό λιμάνι με το χαρακτηριστικό του φάρο, η εβραϊκή συναγωγή το ΚΑΜ (κέντρο μεσογειακής Αρχιτεκτονικής), το Γυαλί Τζαμισί, η Τριμαρτυρη είναι σε πολύ κοντινή απόσταση.

ΤΟ CASA MARITIMA δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης μιας και βρίσκεται στο κέντρο την παλιάς πόλης των Χανίων και στην συγκεκριμένη περιοχή δεν μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και η κυκλοφορία επιτρέπεται το πρωί έως τις 11.00 για την τροφοδοσία των καταστημάτων επιτρέποντας έτσι να περιηγηθεί κάποιος στη περιοχή περπατώντας ελεύθερα.

Σε απόσταση 5 λεπτών υπάρχει ιδιωτικό parking και σε απόσταση 10 λεπτών δωρεάν δημοτικό parking (Πλατεία Τάλω).

Σε απόσταση 500μ από Casa Maritima υπάρχει η εκτενής αμμώδης παραλία της Νέας Χώρας. Το αεροδρόμιο είναι σε απόσταση 16χλμ και 6χλμ απέχει το λιμάνι της Σούδας για όσους ταξιδεύουν ακτοπλοϊκός.

Επίσης στα 500μ είναι και ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων του Νόμου όπου από εκεί μπορείτε να προσεγγίσετε τις περισσότερες περιοχές του νομού, τόσο για θαλάσσιες όσο και για ορεινές αποδράσεις.